Samenwerking met LightHouse ICT-Marketing

Vught Communicatie gaat samenwerken met LightHouse ICT-Marketing, een nieuw marketingbedrijf dat gespecialiseerd is in marketingstrategieën voor ICT-bedrijven. Een spannend nieuw avontuur waar ik veel zin in heb.

Marketing van ICT-producten en -diensten

Voor ICT-bedrijven is met name de online strategie erg belangrijk. ICT-marketing echt een vak apart. Wanneer traditionele marketingbureaus en freelance marketeers een online marketingplan moeten maken varen ze vaak blind door gebrek aan kennis van de IT-branche. Daardoor hebben zij moeite met het duidelijk overbrengen van de boodschap en het verzorgen van relevante content.

Hoe maak je teksten over IT-producten toegankelijk voor een breed publiek?

De zoektocht van een ervaren ICT-ondernemer naar een specialist in IT-marketing kwam uit bij Vught Communicatie. We gaan onze krachten bundelen waarbij kennis van de IT-sector juist de basis gaat vormen. Deze kennis wordt omgezet in duidelijke en doorzoekbare teksten. Daarnaast vullen we elkaar aan met onze kennis over marketing vanuit verschillende invalshoeken. Deze bijzondere samenwerking maakt LightHouse voor ICT-bedrijven de aangewezen partner om complete en succesvolle marketingstrategieën te creëren, te implementeren en te beheren.

Neem eens een kijkje op onze nieuwe website: marketing-ict.nl